Fiskepuls kombo Sàpmi PX 76 / Viper

  • 2 499 kr

Tillsammans med Fiskepuls har vi skapat ett revolutionerande combo-set som är perfekt för en mängd olika fiskemetoder

Leverantör: B&G
Dela

Fiskepuls kombo Sàpmi PX 76 / Viper

Tillsammans med Fiskepuls har vi skapat ett revolutionerande combo-set som är perfekt för en mängd olika fiskemetoder, inklusive spinnfiske, jigg, wobbler och sked m.m.
Ett spö som kombinerar långt kast, lätt vikt och tyst drift, samtidigt som dess design tilltalar även de mest kräsna fiskarna.

Spö:
Sápmi 7'6" 5-25g är ett spö designat för mångsidigt fiske med förmåga till långa kast och en kraftfull ryggrad som klarar av de mest krävande situationerna. Spöt är utrustat med ett ergonomiskt metallförstärkt rullfäste, ett långt grepp och ultralätta Airwave metallringar. Sápmi 7'6" är det optimala valet för den kräsne fiskaren som söker tillförlitlighet och prestanda.

Rulle:
Viper iAR SL20 är en utmärkt haspelrulle för insjöfiske med jämn broms och superstopp. Tillverkad med aluminiumbygel och spole för hållbarhet. Utrustad med en vev för höger- eller vänstervevning för ökad flexibilitet. Har 5,1:1 utväxling, 0,20 mm/100m linkapacitet och 6+1 kullager för pålitlig prestanda. Lätt att hantera med en vikt på cirka 250 gram för långa fiskedagar. Denna rulle är också "extra-infettad" för ökad livslängd och tystare drift.

Lina:
Grayling Fin Flätad 0,18mm

Kolla in FISKEPULS på olika sociala medieplattformar som Spotify, YouTube, Instagram och TikTok!