Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

A.Jensen Pandion LG

  • 999 kr

LG står för Light Game och, som namnet antyder, är det ett specialspö för lätt fiske. Det här är vad du vill ha om du vill fiska med lättare redskap!


I lager.
Dela

A.Jensen Pandion LG

LG står för Light Game och, som namnet antyder, är det ett specialspö för lätt fiske. 

Det här är vad du vill ha om du vill fiska med lättare redskap efter regnbågar, abborre, harr, öring m.m...

Spöna är i 4 st delar, så de tar minimal plats i ditt bagage, och ändå har vi behållit dem med en supersnabb skarp action och med en suverän känslighet!
Varje litet ryck med spöet transporteras omedelbart till ditt bete (om du använder flätlina) och du kommer att känna varje liten tugga genom detta suveräna ämne.
Förutom att den är väldigt lätt, utmärkt balanserad och superkänslig, gjuter den också som en dröm tack vare den snabba men ganska djupa handlingen.
Ämnet är tillverkat av 40 ton HM/UD Japanese Carbon allt i en vacker djup ”British Racing Green” färg med matchande tråd och beslag.
Spöna är i 4 st delar för enkel transport, och varje led är äkta Spigot för maximal styrka och minimal effekt på spöets verkan.
De lätta enkelbens-, högprofils-, non-tangle-guiderna bidrar till prestandan hos detta spö. Handtag är ett delat handtag tillverkat av superhögdensitet EVA för en halkfri yta och maximal komfort.

  • Funktioner: 40 ton HM/UD (High Modulus/Enkelriktad) japansk kol 
  • Delat handtag i Super grade EVA för en halkfri yta 
  • 4 st delar för enkel transport 
  • SIC guider 
  • Prickar för enkel montering av spö